Opsætning af Windows Live mail

Opsætning af Windows live mail programmet på windows 7 til Plan A's mail system
  • Da Windows Live Mail ikke er installeret pr. standard i Windows 7, skal du først hente og installere programmet. Link til download, klik hér
  • I stedet for mail@ditdomæne brug din email adresse feks mig@olsen.dk
  • i stedet for domæne.dk i servernavn brug dit domænenavn feks: mail.olsen.dk
  1. Først startes Windows Live Mail.
  2. Tryk "Funktioner" dernæst "Konti".
  3. Tryk "Tilføj"
    Livemail 1
  4. Vælg "Email-konto".
    Livemail 2
  5. Livemail 3
  6. Indtast dine mailoplysninger som i eksemplet nedenfor og tryk "Næste".
    Livemail 4
  7. Udfyld mailservere, ændre port nummer for udadgående server til 587 eller 366 i sedet for standard 25 og sæt flueben som nedenstående og tryk "Næste".
    Livemail 5
  8. Tryk på "Udfør".