Aktivering / de-aktivering af produkter i Plone

Hvordan man aktiverer/deaktiverer installerede tillægsmoduler

Vore "Plone pakker" kommer med en række forudinstallerede produkter.

Disse kan aktiveres de-aktiveres efter behag.

Dette gøres i Plones Kontrol Panel.

Kontrol Panelet tilgås ved at logge ind og klikke på kontrol panel eller ved at skrive /plone_control_panel efter din webadresse.

Plone Control Panel

Produkter kan aktiveres/de-aktiveres i sektionen tilføj/fjern produkter øverst i kontrol panelet

Du vil her se en liste over installerede og tilgængelige- men ikke-installerede produkter

Produkt styring

De installeres ved at sætte hak ud for produktet og så klikke på installer produkter.

Tilsvarende afinstalleres de ved at sætte hak udfor og vælge afinstaller (kan ikke ses her men vil findes nerst på siden).

For en liste over de præ-installerede produkter og hvad de gør se separat vejledning.

Brugere med eget instance kan selv tilføje/fjerne opdatere produkter - se separat vejledning i Tilføjelse af produkter

Et væld af tillægs-produkter kan findes på Plone org.