E-mail klient opsætning

Opsætning af email klienter til Plan A's mailsystem
Brug af Plan-A webmail

Gennemgang af hvordan Plan A's mailsystem tilgås og indstilles ved hjælp af en browser.

Android opsætning (engelsk)

Setting up your Plan A mail account on a device running Android. Specific wording can be different for specific Android versions

Iphone opsætning

iPhone Opsætning Opsætningen herunder er lavet på en iPhone med software version 4.2.1. Da softwaren hele tiden opdateres, kan der forekomme enkelte afvigelser, men de forskellige data der skal indtastes vil altid være de samme som beskrevet herunder.