Iphone opsætning

iPhone Opsætning Opsætningen herunder er lavet på en iPhone med software version 4.2.1. Da softwaren hele tiden opdateres, kan der forekomme enkelte afvigelser, men de forskellige data der skal indtastes vil altid være de samme som beskrevet herunder.

1. Klik på "Indstillinger"

2. Vælg "E-Post, kontakter, kalendere"

3. Vælg "Tilføj konto..."

4. Vælg "Andet". (Nederste punkt)

5. Vælg "Tilføj epost konto":

6. Udfyld næste punkt som foreslået nedenfor: - Indtast dit fulde navn   eller firmanavn i "Navn" - I "Adresse" insættes din fulde mailadresse -    "Adgangskode" er den, som tilhører mailadressen. - Beskrivelse kan bruges   til at kende dine mail konti fra hinanden. Udfyld eksempelvis domæne eller   mailadresse.

7. Tryk "Næste"

8. Vælg "POP"   øverst.

9. Scroll ned til "Server til indgående post".

10. Udfyld punkterne vist nedenfor:
    I "Værtsnavn" indsættes:   mail.plana.dk
    I feltet "Brugernavn" indsættes din fulde mailadresse.
    "Adgangskode" er den adgangskode, som tilhører mailadressen.

11. Udgående post server skal sættes op som følger: - I "Værtsnavn"   indsættes: mail.plana.dk
    I   "Brugernavn" indsættes din fulde mailadresse.
    Adgangskode" er den, som   tilhører mailadressen.

12. Tryk på "Arkiver" i toppen af skærmen. Der kan nu gå nogle minutter inden   der fortsættes mens indstillingerne kontrolleres

13. Du returneres nu til oversigten   (Kaldet E-post, kontakter, kalendere), hvor du nu skal klikke på navnet på den   mailkonto du netop har opsat under "Konti" som vist i eksemplet   her:

14. Scroll ned til "Server til   udgående post"

15. Klik på din SMTP server, som   typisk vil hedde "mail.plana.dk".

16. Klik på den "Primær Server",   som igen typisk vil hedde "mail.plana.dk"

17. Scroll ned til "Serverport" og   indtast "587" (i stedet for 25), og afslut ved at trykke "OK" i toppen af   skærmen.

18. Nu er mailkontoen klar til   brug.