Opsætning af Outlook 2000

Gennemgang af hvordan Microsoft Outlook 2000 opsættes så det virker med Plan A's mailhotel

Åben Outlook 2000

Vælg "Funktioner" og dernæst "Konti"

Tryk på "Tilføj" og vælg "Post"

Her indtastes Deres navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra Dem.

Tryk på "Næste"

Indtast Deres e-mail adresse.

Tryk på "Næste"

I "Server til indgående post (POP3)" skal De indtaste mail.deres-navn.dk
deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
Har De eks. domænet ditnavn.dk skrives mail.ditnavn.dk

I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk
deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
Har De eks. domænet ditnavn.dk skrives mail.ditnavn.dk

Tryk på "Næste"

I "Kontonavn" indtastes hele E-mail adressen.

Her angives passwordet. Dette password er det de valgte da De oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

Tryk på "Næste"

Her skal der vælges hvilken metode De benytter for at få forbindelse til Internettet.

Vælg "Opret forbindelse via modem" hvis De bruger et modem, og ønsker at modemmet automatisk ringer op når De starter Outlook.
Vælg "Opret forbindelse via lokalnetværk" hvis De har forbindelse til Internettet gennem Deres netkort.
Vælg "Jeg vil oprette Internetforbindelsen manuelt" hvis De manuelt skaber forbindelse til Internettet. Eks. ved manuelt at få modemmet til at ringe op til Internettet.

Tryk på "Næste"

Tryk på "Udfør".

Deres nyoprettede E-mail konto vises nu på oversigten.

Vigtigt!

DanDomain's mailservere kræver SMTP godkendelse for udgående post. Dette er for at sikre, at uvedkommende ikke misbruger mailserveren til at afsende spam.
For at slå SMTP godkendelse til gøres følgende:

Tryk på "Egenskaber"

Vælg fanebladet "Servere"

Sæt kryds i "Min server kræver godkendelse"

Tryk på "Avanceret"

Sæt den udgående post server til at benytte port 366 eller 587

Tryk på "OK"

Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Luk"