Opsætning af Outlook 2010

Gennemgang af hvordan Microsoft Outlook 2010 opsættes så det virker med Plan A's mailhotel

1: Åbn Outlook 2010 og Vælg fanebladet "Filer", punktet "Oplysninger", og klik derefter "+Tilføj Konto"

OBS: Hvis det er første gang Outlook 2010 startes op (med en tom profil), vil du i stedet blive mødt af en velkomstskærm der hedder "Microsoft Outlook 2010 Start". Hvis dette er tilfældet skal du klikke "Næste", og derefter markere "Ja" og vælge "Næste" igen. Resten af forløbet er så identisk med guiden:

2: Vælg "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt", og klik "Næste":

Vælg "Internet-e-mail" og klik "Næste":

3: Udfyld næste billede med følgende informationer, og fortsæt ved at klikke "Flere Indstillinger":

Dit navn
: Her indtastes et valgfrit navn. Det er det navn modtagerne ser i deres "Fra" felt

E-mail-adresse
: Her tastes den komplette email adresse der ønskes konfigureret

Kontotype
: Her vælges "POP3"

Server til indgående post
: Her tastes mail.domænenavnet.dk, så hvis domænet feks. hedder supporttest.dk, så tastes mail.supporttest.dk

Server til udgående post
: Her tastes præcis det samme som i server til indgående post

Brugernavn
: Her tastes den komplette email adresse der ønskes konfigureret

Adgangskode
: Her tastes den adgangskode du har fået (ved glemt adgangskode kontakt support)

4: De resterende felter skal være udfyldt som vist. Fortsæt ved at klikke "Flere Indstillinger"

5: I det nye vindue vælges fanebladet "Server til udgående post"", og felterne "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse", samt "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post" markeres som vist her:

6: Vælg nu fanebladet "Avanceret", og feltet "Server til udgående post (SMTP)" sættes til 587 (anbefalet) eller 366. Klik derefter "OK"

OBS: Om man ønsker "Gem en kopi af meddelelserne på serveren" markeret er valgfrit. Dog anbefales det, hvis dette vælges, samtidig at definere at de så efterfølgende slettes efter x antal dage. Ellers vil det resultere i at email serveren fyldes op, og man derefter ikke længere kan modtage email, før man har logget ind i webmailen og slettet mails på serveren.

7: Tilbage på det foregående billede vælges nu "Næste":

8: Outlook vil nu lave en test af kontoindstillingerne. Når disse er gennemført vælges "Luk":

9: Afslut opsætningen ved at vælge "Udfør":